tisdag 12 juli 2011

Manifestation - Ship to Gaza
Idag var jag på manifestation för Ship to Gaza. Svenskarna som var på båtarna i Grekland har kommit hem. Tyvärr lyckades de aldrig segla iväg till Gaza men kampen fortsätter! Det är så otroligt roligt och glädjande att se så många människor engagerar sig i denna fråga. Att det är människor från olika kulturer, olika nationaliteter och religioner som samlas kring en och samma fråga. Det ger hopp för en bättre värld.

Att Grekland stoppar båtarna, hjälper Israel att hindra båtarna segla iväg med skamliga och löjliga metoder är verkligen oförståeligt. Från och med nu blir det bojkott av Grekland. Inte för att jag planerade åka dit just nu men det ger mig ännu en anledning att låta bli.

Att Israels primärminister tackar officiellt Greklands president är ännu mer pinsamt. Att så här öppet bekräfta att det var något mer bakom än löjliga hinder för båtarna att segla iväg.

Att en sådan rörelse väcker så stora och mäktiga krafter att reagera och motsätta sig ger också hopp. Det betyder att Ship to Gaza inte är något litet rörelse utan ett stort som syns och hörs och kampen kommer fortsätta tills den lyckas.

Det var bra talare idag. Som vanligt gillade jag mycket Mattias Gardells tal tyvärr kom jag inte på att spela in den tills typ efter manifestationen var över.
Inga kommentarer:

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online