söndag 7 augusti 2011

Imanboost under RamadanVar idag i moskén. Moské under Ramadan är på helt annat sätt än under andra tider på året. Jag kan inte beskriva det riktigt med ord utan det är verkligen känsla.

Idag var det temadag som är organiserad bland annat av Stockholms unga muslimer och Islamiska förbundet i Stockholm. Temadagen handlade om Ramadan och det är bara den första lördagen av de fyra. Så härligt det är att samlas med andra syskon i islam och sätta sig och bara ägna lite av sin tid att lyssna på föreläsning och få kunskap. Om man inte hör något nytt så är det guldvärd påminnelse. Precis vad jag behöver just nu.

Tyvärr blev det lite förseningar vilket gjorde att den sista föreläsningen blev ganska sen och vi (jag och barnen) var tvungna att gå hem för att hinna till Iftar (bryta fastan) så vi missade den sista. Men som man brukar säga bättre något än ingenting. Nu längtar jag redan till nästa lördag.


Jag rekommenderar verkligen er som bor i Stockholm, har möjlighet att ta er till Stockholms moské. Lägg era sysslor lite åt sidan och passa på och spendera lite tid i moskén. Och då komma och lyssna, få kunskap och samtidigt umgås lite med andra systrar och bröder är toppen tillfälle.

Inga kommentarer:

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online