onsdag 10 november 2010

Det var ett tag sedan…

Det har gått mer än ett år sedan jag aktivt skrev på bloggen. Jag har inte tänkt lägga av utan tiden fanns inte där. Jobb, familj och allt annat tog över min vardag och det fanns ingen kraft kvar att sätta mig vid en datorn och börja skriva.

Nu när jag är mammaledig så tänkte jag att jag borde åter igen hitta tiden för att skriva några meningar då och då. Jag älskar skriva och trots allt det är rätt roligt att blogga. Vet inte om det är dock fortfarande “inne” att blogga men vem bryr sig egentligen så länge man själv tycker om det man gör.

Det ska fortfarande handla om saker och ting ur mina muslimska ögon dock lär ju det bli en hel del om bebisar misstänker jag. Som en åter igen nybliven mamma så är det så svårt att låta bli att skriva om något som gör en lycklig varje dag. Rött hjärta 

2 kommentarer:

Svarten sa...

Kul att se dig aktiv på bloggen igen! Din blogg var nog den första "muslimblogg" jag läste - eller åtminstone en av de allra första.

Anonym sa...

Thanks to God the Lord of

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online