onsdag 19 september 2007

Nu ska jag sätta igång

Gång på gång lovar jag mig själv att jag måste börja motionera och leva mer hälsosammare liv. Jag vill liksom inte vara när jag är 30, dessutom 10 kg tyngre. Inte för att jag är så hemskt utseende fixerad men jag tycker om när jag och min kropp mår bra.


Många gånger har jag försökt och många gånger hade jag slutat. Det irriterar mig mest. Jag hade till och med gymkort men det slutade med att jag inte hade tid att gå dit och det var lika bra att ge up. Med skola, barn, familj, det är inte lätt att hitta tid för träning. Har till och med försökt med att promenera och jogga och inte ens det har funkat i längden. Kanske en vecka men sedan gav jag up.


Försökte till och med träna med video eller dvdband hemma. Det gick ganska bra men sedan tröttnade jag eftersom det var ganska ensidigt och blev i slutändand ganska tråkigt.


Men nu har jag bestämt mig att sätta igång igen och jag hoppas att den här gången så kommer det att gå bra. Jag har nämligen upptäckt en ny grej på Internet. Det är fitnesscenter på Internet. Det är precis som om man går på gym och antingen styrketränar eller har gruppträning fast det enda skillnaden är att man kör hemma.


Det funkar så att man väljer vilket pass man vill köra. Först kan man börja med uppvärmning, sedan själva passet och sedan stretching och allt det gör man med en instruktör. Så det blir precis såsom man skulle vara på gym och träna fast man är hemma, man är ensam och behöver inte skämmas framför andra och dessutom kan man träna när som helst på dygnet och det kostar mycket billigare också.


Nu låter jag som reklam. Det är absolut inte meningen att göra reklam för det utan jag är bara kär. Jag är helt tokig i mitt nya fitnesscenter. Jag provar nu en månad och det funkar ganska bra. Jag har inte kört hela tiden för att det är Ramadan och det är ju inte så lätt att träna medan man fastar och på kvällen blir det så mycket annat att göra och dessutom då är magen full med mat.


Idag provade jag på att träna medan jag fastade. Jag bestämde för att inte köra så hårt för att det är jobbigt om man blir törstig och kan inte dricka. Jag bestämde göra det också mot slutet av dagen, när det var typ 2 timmar kvar att fasta. Jag höll på att bli redan lite hungrig. Jag valde en lätt aerobics pass och det funkade utmärkt. Jag till och med slutade vara så hungrig och nästan glömde bort att bryta fastan när det väl var dags.


Nu hoppas jag att jag ska sätta igång på alvar och hålla kvar insha Allah.


Om det är någon annan som blev intresserade att träna hemma så kan ni klicka på den här länken:


http://www.demandfitness.com/

6 kommentarer:

Anonym sa...

I just love your blogg=D Hehe, kollar varje dag om du skrivit något nytt, och om det är något nytt publicerat så är det alltid lika spännande att läsa=)!
Ha det så bra!// En trogen läsare

yasmine sa...

Tack så mycket. Du värmde mitt hjärta och det känns nu ännu viktigare att försöka vara mer flitig och skriva :)))

Yasmine

Anonym sa...

Du har fler beundrare :)

yasmine sa...

Oj, känner mig riktigt smickrad :)))

CresceNet sa...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Anonym sa...

Är oxå här o följer... =P

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online