onsdag 12 november 2008

Utmaning

Jag har fått en utmaning från Amana:


Ja, nu kom den här utmaningen till mig och jag då tänkte att för en gång skull kanske är det roligt att anta utmaningen.


Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg


Mina svar:


1. Är stor choklad och godis älskare.


2. Klarar egentligen inte leva i Sverige under vintertid då jag påverkas väldigt mycket av vädret och mörkret. Så egentligen borde jag bo där det är ständigt varmt och soligt och ljust. Jag är en 100% solmänniska (trots att jag är född på vinter).


3. Har alltid älskat djur och när jag var liten så var jag väldig hopplös för mina föräldrar då jag kunde ta med mig vad som helst hem. Kom ibland med kattungar hem och en gång resulterade det att jag fick någon sjukdom från katten. Det jag gjorde är att jag tog de från tanterna som stod med de i tunnelbana gångerna.


En gång gick jag in i djuraffären för att titta på djur och då kom en kille som ville bli av med sin hamster. Jag fick den av honom, så jag stoppade den i väskan och gick sedan till skolan (jag var på väg till skolan från början). Jag hade hamstern hela dagen i skolan och han bet sönder mina saker. När jag kom hem så fick han en ordentlig bur och lite senare en till kompis att leka med.


Där jag bodde så hade vi många ute katter som ibland fångade fåglar, oftast duvor och om de klarade sig någorlunda med lite skador så tog jag dessa duvor hem, tog hand om de och sedan släppte ut.


Trots min stora kärlek till djur så har vi inga djur hemma idag.


4. Jag älskar att simma och speciellt vara i havsvatten. Kommer jag in så är det svårt att få mig ut J När jag var liten så lekte jag alltid att jag var en delfin i vattnet och har fortfarande som dröm att simma med delfiner.


5. Jag är en människa som förlåter andra ganska lätt. Klarar inte vara arg på andra länge och hämnas inte. Däremot kan jag ta avstånd från en person om den sårar mig väldigt mycket men innerst inne så slutar jag vara arg på personen ganska fort.


6. Står helst helt utanför köket. Tycker inte så mycket om att laga mat (bara ibland när jag får ryck men då endast för min familj) och speciellt inte när det gäller att laga mat för andra personer än min familj. Tycker om när det är städat hemma och fint. Jag tillåter ingen att tvätta mina egna kläder. Litar inte på någon när det gäller tvätten.


7. Om jag hade mycket pengar så skulle jag spendera mycket på välgörenhet och resor. Jag älskar att resa och upptäcka världen. Jag sätter värde på allt och därför har svart att ens föreställa mig att spendera t ex 10 000 kr på väska, kläder eller något annat som jag vet att jag kan få lika bra men billigare.Jag utmanar:

Sascha


Rita


Tahira


Linn


Iris

3 kommentarer:

Sascha sa...

har antagit utmaningen!

Tahira sa...

åå jag är tyvärr alldeles för lat för att komma på 7 grejer...

Ibrahim sa...

Salaam aleikum kära syster i Islam. Jag har följt din blogg ett tag och vill bara säga att jag uppskattar det jag läser. Att du tar upp relevanta saker som är värd att tänka på och diskutera, och att du även reflekterar mycket och väl över andras åsikter. Jazak ALlahu khayr. Jag vill tacka dig för att du varit en inspiration till att jag själv skaffat mig en blogg som tar upp livet som svensk muslim. Må Allah leda dig på den rätta vägen mot Paradiset. Amin.
/Broder Ibrahim

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online