onsdag 1 juni 2011

En ny familjemedlem


Det här är vårt nya tillskott i familjen. En liten sötis med namnet Safran. Min man tyckte att han var så gul när han föddes att Safran var ett namn som passade honom väl. Barnen älskar att ha en katt hemma.

Själv är jag uppvuxen med bland annat katter så även jag blev glad när vi fick den här lilla kissemissen. Så roliga skratt man får av bara se honom leka, springa runt hemma som en galning. Så klart känner han lite smått svartsjuka för minstiga i familjen och vill gärna vara i hans närhet. Han hoppar upp i hans säng för att sova tillsammans med honom. Han vill gärna äta hans mat. Barngröt och fruktpuréerna är favoriter och när vi ska ut och promenera så får man titta några gånger innan för att han sätter sig i vagnkorgen och vill följa med ut. Så klart får Safran mycket kärlek och uppmärksamhet från oss alla så jag är säker på att han känner sig som en kung hemma.

3 kommentarer:

Svarten sa...

Det börjar röra sig på bloggen igen. Trevligt :-)

yasmine sa...

Hej Svarten!

Du måste vara min trognaste följare :)) Alltid koll på mig.

Hehehe, vet inte varför det ska vara så svårt att blogga för mig. Ville verkligen börja så många gånger igen men sen gick tankarna bara iväg.

Men nu hoppas jag att jag verkligen tar min tid och skrivet åtminstone lite med ofta :))

The rose that grew from concrete sa...

Vilken söt liten kattis!!

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online