onsdag 1 juni 2011

Härligt med sommar


Imorgon är 1 juni. Officiellt sommar. Å vad jag älskar sommar. Det är verkligen det bästa årstiden. Sol och värme, äta glass ute och långa ljusa dagar. Kan det bli bättre. Så härligt att vi äntligen har fått lite värme här i Stockholm. Härligt att se träden och blommorna blomma ut.

För min del så är jag fortfarande mammaledig så det är verkligen skönt. Har ju jobbat nu i några år och inte kunnat vara ledig hela sommaren (som när man gick i plugget). Därför känns det verkligen underbart att kunna vara ledig och ta en dag i taget precis som man vill.

Blir tyvärr nog en sommar i Sverige. Fast det är nog helt ok för min del. Är det fint väder så är Sverige toppen på sommaren och man kan hitta på rätt mycket att göra. Först på listan står just nu besök på Grönan. Det har jag lovat min son så fort han börjar sommarlovet och sen får man ju se.

Glad sommar på er alla!


Inga kommentarer:

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online