onsdag 1 juni 2011

Studenten - 10 år
Var i stan idag och studentiden är full igång nu. De första måste ha börjat springa ut redan på måndag. Flakbilar och hög musik överallt. Det är smått osäker, för mycket alkohol för min smack men samtidigt att se deras glädje ger ett sådant härligt rus i kroppen hos en.

Dessutom så påminns jag varje år vid den här tiden om hur det var för mig att springa ut. Till friheten som man tänkte då. Dagen med stora D. Så härligt det var och så roligt det var. Då tänkte man att man har så mycket fram för sig och det hade man också. Var ett tag rädd att ”barnlivet” hade tagit slut och nu var det dags att bli vuxen men lugnade ner mig då rätt snabbt. Kan säga att nu 10 år senare känner jag mig fortfarande som ett barn J Hehe Skönt att vara ung i sinnet.

Ja, som sagt. Det här året är exakt 10 år sedan jag tog studenten själv. Låter helt sjukt. Det var ju riktigt länge sedan när man tänker på siffran men i minnet var det som om det var igår.

Grattis alla ni som tar studenten i år!

Hoppas att ni kommer ha det lika roligt som jag hade för 10 år sedan.2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för gratulationen! För mig så känns det befriande att ta studenten, nu kan jag äntligen göra det jag vill :D Hur känner du annars att det gått efter de tio åren? Har tiden gått snabbt efter gymnasiet? O har du hamnat där du trott efter gymnasiet?

yasmine sa...

Det var så lite så! :))
Förstår din känsla för att det var precis så jag kände. Såg bara massa vägar öppna sig framför mig och det är bara välja fritt fram vilken jag vill.
Nu tio år senare så har jag faktiskt hamnat ganska rätt som jag trodde. Min kompis har en film hem hos sig där vi blir filmade på vår student och vi får frågan vad ser vi oss själv om 10 år och då har jag typ svarat, klar med utbildningen, jobbar, har gift mig och har barn. Och det är precis hur det blev :)))
Lycka till! Framtiden är härlig.

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online