måndag 1 augusti 2011

Movie time


När jag spenderade helgen hos min kompis så passade vi på och hyrde filmer. En av de var "Allt för min syster" med bl a Cameron Diaz. En film som jag kan verkligen rekommendera. Den var bra. Det är drama, den är sorglig men samtidigt fylld med massa glädje och kärlek. Den ger möjlighet till eftertanken och att man själv som människa ska verkligen inte ta allting för givet.

I det stora hela handlar den om en familj där dotter blir svår cancer sjuk. För att försöka rädda henne så bestämmer de sig för att skaffa ett till barn och ser till att barnet blir den perfekta donator. De får en liten tjej som sedan födsel agerar donator till sin syster på olika sätt men när hon blir tolv år så bestämmer hon helt plötsligt att hon vill inte vara det längre och tar till hjälp av advokaten för att få medicins befrielse.

För att inte avslöja för mycket om filmens handlingen så stoppar jag här. Har ni inte sett den så säger jag bara "se den".

Inga kommentarer:

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online