söndag 3 juli 2011

Impulsiva ryck - IKEA

Ännu en dag med fullt med spontanitet. På morgonen upptäckte vi att vår lilla son (snart 10 månader) ganska duktigt biter på sängkanten. Han är så pass duktigt på det att han redan har lämnat märken efter sig. Vår äldsta gjorde aldrig sådana saker så det var inget vi tänkte på innan. Men idag var det dags att reagera och den enda lösningen var ju så klart sticka till IKEA och införskaffa sådana bitskenor som man sätter på sängkanterna. Så vill ungen bita, varsågod och bit men han kommer varken få i sig träbitar eller lämnar efter sig hamstermärken.

Så då var det bara äta frukost (fast mer lunchtid) och åka iväg. Vi valde IKEA Kungens Kurva. Trots att jag tror att den är något längre från oss så av någon anledning tycker jag att den är enklare att åka till och dessutom så gillar jag själva varuhuset mer. Idag var det fullt av folk. Så klart! Det är sommar och helg, vad kan man mer förvänta sig. Men egentligen gjorde det inte så mycket. Vi hade all tid i världen idag samtidigt som det var inte mycket vi skulle ha. Egentligen kom ju vi dit vara för de där bitskenornas skull men som jag tror de flesta känner. Kommer man in till IKEA så är det super svårt att gå ut men bar EN sak. I så fall man är mästare på att shoppa på IKEA. När man är där så kommer man på andra saker som är BRA eller MÅSTE ha. Så även vi hittade några sådana. Fast jag måste faktiskt säga att det blev inte så många extra saker utan bara några stycken. Så notan trots allt var helt ok efter att vi gick ut från kassan.

En av de extra sakerna vi köpte var sådana super bra kryddburkar. Vi brukar nästan alltid köpa kryddor i påsar då det är mer mängd i dessa och här hemma kryddor i maten är ett måste. Så ganska länge sedan har jag velat skaffa sådana burkar och nu var det chans att passa på. Här nedan ser ni bild på de med redan kryddor i.


En annan sak man måste göra när man har varit på IKEA är att fika. Där kan man få nog den absolut billigaste lunchen i stan (synd att man inte kan ta bara så här vägarna förbi när). Det här blev vår lunch idag – pizza och dricka (15 kr). Plus så är det fri påfyllning av drickan. Lägg till 10 kr och du har dessert (bulle med kaffe/te). Hehe, älskar IKEAs fik.


Ett annat tips är gå förbi deras ”mataffär” och köpa t ex den samma pizza – 7st för 29 kr och där har ni middag eller lunch till jobbet dagen efter.

På kvällen väl hemma blev det en välförtjänt dessert – jordgubbar doppade i choklad. Mums, så gott det är. Ett underbar avslut på dagen.


Inga kommentarer:

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online