lördag 2 juli 2011

Nattuggla


Jag har blivit en nattuggla. Läger barnen och sen sitter uppe på natten. Sitter vid dator och hittar på tusentals saker. Ibland kallar jag det för kvalité tid med mig själv. Men! Inte alls bra med tanke på att jag sover ju inte bort halva dagen utan vaknar fortfarande tidigt. Resultat – alldeles för lite sömn per natt. Vad ska man göra för att gå lägga sig tidigt? Tips efterlyses omgående!

2 kommentarer:

jana sa...

Att du sitter vid datorn kan vara det som gör att du inte somnar. Försök läsa en bok istället eller lyssna på lugn musik och ha inte starkt ljus i närheten:)
Kom in på din blogg av en slump då jag sitter här och försöker läsa mer om islam då jag och den jag är tillsammans med ska gifta oss snart och då i.moské eftersom han är muslim. Alltid varit jätteintresserad av islam och allt som här med orientalism att göra och tyckte du beskrev allting så bra när det gäller dina tankar när du konverterade.
Ska fortsätta läsa hos dig:)

yasmine sa...

Hej Jana!

Hehe, du har så rätt. En av anledningar är faktiskt att jag sitter vid dator. Men grejen är att det är nästan den enda tiden så jag kan surfa i lugn och ro och bland annat uppdatera bloggen :)))

Men tack så mycket för tipsen. Måste börja ändra lite mina dåliga nattvanor hehe.

Grattis till giftermålet! :) Vart kommer din man ifrån?

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online