måndag 11 juli 2011

Min egen lilla stjärna

Det råkade bli så att vi spenderade helgen i Kungsträdgården på Streetfestivalen. På lördag gick vi dit för att se mer av artister men söndag var inte alls inplanerad. Men eftersom några av mina kompisar ville se så hängde jag med i alla fall. Dessutom är det mycket roligare att gå tillsammans med fler för att då kan man dela på skrattet.

Extra roligt blev det under Peter Rabbits show. Peter Rabbit är en gatutrummare från New York. Han trummar med sina pinnar på stora såsbackar. Under sin show här i Stockholm så har han inslag där han kör ett Idol/Talang liknande tävling där han väljer ut en man, en tjej och ett barn att tävla mot varandra i att spela på trummor. Rätt rolig och komiskt inslag.

Under sitt absolut sista framträdande i Stockholm så fick han smaka på en stor överraskning. Den överraskning kom från ett barn som han valde vara med i tävlingen men vad han inte trodde var att barnet skulle vara lite bättre än vad han trodde.

Söt liten kille som bara försökte kopiera det han gjorde och det roligaste av allt att den här söta liten kille var min egen son.Inga kommentarer:

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online