lördag 2 juli 2011

Lördagsgrill

Det är härlig sommar väder i Stockholm. Visst blir man något klibbig men jag vill inte alls klaga. Ibland kan människor aldrig vara nöjda. När det är vinter då är det för kallt och när det är sommar då är det för varmt. Jag älskar sommar och värme. Hellre det än kylan, ha massa kläder på sig och mörka dagar.

En av mina favoritsysslor på sommaren är att grilla. Älskar grillad mat, älskar lukten från grillen. Apropå det så kan jag tipsa er Amida kolgrillen på Medborgarplatsen (Stockholm). Super god mat, direkt från grillen J

Tur för oss så har de fixad precis i närheten av vårt hus en plats där man kan grilla. Så idag blev det impulsivt grillad till middag. Mums säger jag. Speciellt när det sker så här helt spontant. Vi har inte hunnit inhandla vår egen liten grill så det blev engångsgrill istället men det funkade trots allt perfekt. Det blev grillad korv och köttfärs (kufta)… gott, gott. Så klart Halal (så i fall någon av er skulle tro att det är griskorv så är det absolut inte J).

Hela familjen hängde med på vår lilla grillpicknick och till med vår söta-galna katt fick hänga med. Vi tänkte att han skulle passa på och roa sig i gräset men han var inte lika pigg på det. Kanske berodde det på hans tidigare traumatiserad promenad eller helt enkelt värme. Så han valde att ligga i vagnen/skötväskan mest.


2 kommentarer:

jana sa...

Hej yasmine:)
Låter trevligt med grill:)
Vi ska Grilla hamburgare imorgon om det inte regnar!
Jag skulle skicka svar där i ditt nattuggle-inlägg men det funkade inte ,så jag skriver här för här kunde jag tydligen kommentera:)
Min blivande man är från Turkiet:) vi här varit tillsammans i snart 2 år så...det år dags för.nästa steg så att säga:)
Ha det fint / från en nattuggla till en.annan:)

yasmine sa...

Hej!

Hoppas att det inte regnar imorgon. Vi har nu äntligen skaffat oss en liten grill för att slippa köpa hela tiden engångsgrillar. Så vi inväntar också fint väder för att grilla mer :))

Konstigt att det funkade inte kommentera. Hoppas att det är något bara tillfälligt. :S

Ha det gott!

Konvertitgrupp för systrar

En gång i månaden på söndagar har vi speciell träff för konvertiter (kvinnliga)

Tid: 12-14

Under träffarna finns det stor chans till diskussion i olika frågor, hjälp med de praktiska delar när det gäller islam och lära sig grunden i islam. Även olika andra aktiviteter arrangeras.

Även icke muslimer som är intresserade av islam är välkomna till träffarna.

För mer information går det att skicka e-mail till yasse467@hotmail.com

Totalt antal besökare
Antal besökare denna månad
Antal besökare denna vecka
Antal besökare idag
Antal besökare online